Унион Кехлибар ООД - пакетираши машини и опаковъчна техника
КОНТАКТИ
ПОДДРЪЖКА
ЕКСПОРТ
СТАЖОВЕ
КАРИЕРИ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ
НОВИНИ
ИЗЛОЖЕНИЯ
ЗА НАС


Начало Дозатори и дозиращи устройства Тегловни дозатори

Предлаганите от нас тегловни дозатори се делят на две групи: линейни тегловни дозатори и тегловни комбинационни дозатори тип мултиглава. И при двата типа дозатори претеглянето на продукта се извършва чрез тегловни клетки/везни, но разликата се състои в алгоритъма им на работа.
При линейните тегловни дозатори, всяка тегловна клетка работи самостоятелно т.е. зададената от оператора доза се постига от изсипването на една единствена дозираща кофичка.
При комбинационните тегловни дозатори, алгоритъмът на работа е много по-сложен. За разлика от линейните дозатори, където единичната доза се постига чрез изсипването на една кофичка, при мултиглавите зададената доза се постига чрез изсипването на няколко кофички едновременно. Тази способност на мултиглавите допринася за тяхната висока ефективност и прецизност на работа, дори при работа с продукти, където единицата продукт е по-голяма от 5-6г, като например бисквити, бонбони, сушени плодове, кроасанчета, сладки и др.

Подходящи за дозиране на всякакви зърнени, гранулирани и други продукти в твърдо състояние, включително продукти с неправилна геометрична форма. Мултиглавата е особено подходяща за работа с продукти, където единицата продукт е с тегло >5-6г. Използва се за работа с бисквити, сушени плодове, бонбони, шоколадови дражета, вафлички, замразени продукти, желирани бонбони, макаронени изделия, снакс, мюсли, чипс, ядки, крекери, кроасанчета, бланширани картофи и др.

Нашите линейни тегловни дозатори се изработват в 2 разновидности:
1. За дозиране на зърнообразни продукти с тегло на единицата продукт до около 2-3г като захар, сол, боб, ориз, леща, чипс, макарони, фиде, ядки, мюсли, снакс, пелети, замразени зеленчуци и др.
2. За дозиране на прахообразни продукти като прах за пране, хранителни и колбасарски добавки, смлени подправки и билки, нишестета и др.
ТИПОВЕ ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ
Вертикални пакетиращи машини Флоупак пакетиращи машини Термоформовъчни машини Целофаниращи машини
ТИПОВЕ ДОЗАТОРИ Линейни тегловни дозатори Дозатори тип мултиглава Шнекови дозатори Обемни дозатори Дозатори за течности
СПОМАГАТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
Печатащи устройства Металдетектори Контролни везни Ротационни маси
ТИПОВЕ ОПАКОВКИ Опаковка тип възглавница Опаковка тип седящ Опаковка тип бигован Опаковка тип дойпак (doypack) Опаковка тип стик Опаковка тип блистер
ТИПОВЕ ЕЛЕВАТОРИ Елеватори с PVC/PU лента Елеватори с модулна лента Шнекови елеватори
ДРУГО ОБОРУДВАНЕ
Пълначни машини Смесители Овкусителни барабани Сушилни
ТИПОВЕ ПРОДУКТИ Пакетиране на боб, леща, грах, ориз и др. Пакетиране на макарони, фиде, юфка и др. Пакетиране на захар и сол Пакетиране на ядки Пакетиране на бонбони и бисквити Пакетиране на мюсли, овесени ядки и корнфлейкс Пакетиране на сушени плодове и желирани бонбони Пакетиране на чипс, снакс и крекери Пакетиране на прахообразни продукти Пакетиране на течни и кремообразни продукти Пакетиране на подправки Пакетиране на замразени продукти Пакетиране на вафли, рула, пасти Пакетиране на почвени и торопочвени смеси Пакетиране на пелети Пакетиране на храна за животни Пакетиране на прах за пране
ВРЪЗКА С НАС
Телефони:
Ивайло Косев
+359884522511

Тодор Тодоров
+359887829304

Ел. поща: office@unionkehlibar.com
Абонирайте се за мен в YouTube
© 1995-2019 - Унион Кехлибар ООД
Карта на сайта