Унион Кехлибар ООД - пакетираши машини и опаковъчна техника
КОНТАКТИ
ПОДДРЪЖКА
ЕКСПОРТ
СТАЖОВЕ
КАРИЕРИ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ
НОВИНИ
ИЗЛОЖЕНИЯ
ЗА НАС
Начало Елеватори Елеватори с модулна лента

Елеваторите са самостоятелни машини, които са важна част от всяка пакетиращата инсталация. Основната им функция е свързана с транспортирането на продукт към бункера на дозатора и поддържането на постоянно продуктово ниво.

Кратко описание за елеваторите с модулна лента:

Този тип елеватори се използва за транспортирането на незапрашени, крехки и чупливи продукти като чипс, снакс, пелети, ядки, бисквити, бонбони, кроасанчета, вафлички, пелети и др. Елеваторите са изключително подходящи и за работа с лепкави и замразени продукти като сушени плодове, замразени зеленчуци и плодове, желирани бонбони, бланширани картофи и др.
Продуктът се зарежда в приемния бункер на елеватора, където посредством лента или вибрация се подава към транспортиращите пера на модулната лента, които придвижват продукта до определена работна височина. В зависимост от нуждите на клиента и спецификата на продукта, лентата се предлага в различни размери и височина на транспортиращите пера. За разлика от PVC и PU лентата, модулната лента е много по-устойчива към износване и към действието на различни мазнини. Елеваторите се изработват от неръждаема стомана и отговарят на всички изисквания за работа с хранителни продукти.

ТИПОВЕ ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ
Вертикални пакетиращи машини Флоупак пакетиращи машини Термоформовъчни машини Целофаниращи машини
ТИПОВЕ ДОЗАТОРИ Линейни тегловни дозатори Дозатори тип мултиглава Шнекови дозатори Обемни дозатори Дозатори за течности
СПОМАГАТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
Печатащи устройства Металдетектори Контролни везни Ротационни маси
ТИПОВЕ ОПАКОВКИ Опаковка тип възглавница Опаковка тип седящ Опаковка тип бигован Опаковка тип дойпак (doypack) Опаковка тип стик Опаковка тип блистер
ТИПОВЕ ЕЛЕВАТОРИ Елеватори с PVC/PU лента Елеватори с модулна лента Шнекови елеватори
ДРУГО ОБОРУДВАНЕ
Пълначни машини Смесители Овкусителни барабани Сушилни
ТИПОВЕ ПРОДУКТИ Пакетиране на боб, леща, грах, ориз и др. Пакетиране на макарони, фиде, юфка и др. Пакетиране на захар и сол Пакетиране на ядки Пакетиране на бонбони и бисквити Пакетиране на мюсли, овесени ядки и корнфлейкс Пакетиране на сушени плодове и желирани бонбони Пакетиране на чипс, снакс и крекери Пакетиране на прахообразни продукти Пакетиране на течни и кремообразни продукти Пакетиране на подправки Пакетиране на замразени продукти Пакетиране на вафли, рула, пасти Пакетиране на почвени и торопочвени смеси Пакетиране на пелети Пакетиране на храна за животни Пакетиране на прах за пране
ВРЪЗКА С НАС
Телефони:
Ивайло Косев
+359884522511

Тодор Тодоров
+359887829304

Ел. поща: office@unionkehlibar.com
Абонирайте се за мен в YouTube
© 1995-2019 - Унион Кехлибар ООД
Карта на сайта