Унион Кехлибар ООД - пакетираши машини и опаковъчна техника
КОНТАКТИ
ПОДДРЪЖКА
ЕКСПОРТ
СТАЖОВЕ
КАРИЕРИ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ
НОВИНИ
ИЗЛОЖЕНИЯ
ЗА НАС
Начало Дозатори и дозиращи устройства

Дозаторите са самостоятелни устройства, които обикновено се монтират и работят съвместно с пакетиращите машини. Основната функция на дозиращото устройство е дозирането и разфасоването на продукта на предварително зададени от оператора дози. Готовите дози се подават към машините за пакетиране.
В зависимост от типа на продукта, разфасовките и желаната производителност се изработват различни видове дозатори и дозиращи устройства (виж по-долу).
В случай на широк асортимент и разнообразие на продуктите, които ще се пакетират, една пакетираща машина може да бъде оборудвана с повече от един дозатор.

ЗАБЕЛЕЖКА: съществуват редица продукти, които могат да се дозират на повече от един тип дозатори. В такъв случай, при избора на най-подходящ дозатор се съблюдават редица фактори като капацитет, прецизност, надеждност и степен на сложност на машината. За консултации и полезни съвети, моля обръщайте се към нас.

Нашите линейни тегловни дозатори се изработват в 2 разновидности:
1. За дозиране на зърнообразни продукти с тегло на единицата продукт до около 2-3г като захар, сол, боб, ориз, леща, чипс, макарони, фиде, ядки, мюсли, снакс, пелети, замразени зеленчуци и др.
2. За дозиране на прахообразни продукти като прах за пране, хранителни и колбасарски добавки, смлени подправки и билки, нишестета и др.
Подходящи за дозиране на продукти с устойчиво отношение обем-тегло като слънчоглед, боб, ориз, сол, грах, захар, леща, тиквени семки, грухана пшеница, булгур, нахут, царевица, царевични пръчки и др.
Подходящи за дозиране на течни и кремообразни продукти като мед, мармалад (джем), течен шоколад, горчица, кетчуп, различни видове сосове, къри и др.
Подходящи за дозиране на всякакви зърнени, гранулирани и други продукти в твърдо състояние, включително продукти с неправилна геометрична форма. Мултиглавата е особено подходяща за работа с продукти, където единицата продукт е с тегло >5-6г. Използва се за работа с бисквити, сушени плодове, бонбони, шоколадови дражета, вафлички, замразени продукти, желирани бонбони, макаронени изделия, снакс, мюсли, чипс, ядки, крекери, кроасанчета, бланширани картофи и др.

Подходящи за дозиране на прахообразни продукти като смляно кафе, какао, сухо мляко, нишесте, смлян черен пипер, червен пипер, хранителни добавки, инстантни напитки, грис, и др.
ТИПОВЕ ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ
Вертикални пакетиращи машини Флоупак пакетиращи машини Термоформовъчни машини Целофаниращи машини
ТИПОВЕ ДОЗАТОРИ Линейни тегловни дозатори Дозатори тип мултиглава Шнекови дозатори Обемни дозатори Дозатори за течности
СПОМАГАТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
Печатащи устройства Металдетектори Контролни везни Ротационни маси
ТИПОВЕ ОПАКОВКИ Опаковка тип възглавница Опаковка тип седящ Опаковка тип бигован Опаковка тип дойпак (doypack) Опаковка тип стик Опаковка тип блистер
ТИПОВЕ ЕЛЕВАТОРИ Елеватори с PVC/PU лента Елеватори с модулна лента Шнекови елеватори
ДРУГО ОБОРУДВАНЕ
Пълначни машини Смесители Овкусителни барабани Сушилни
ТИПОВЕ ПРОДУКТИ Пакетиране на боб, леща, грах, ориз и др. Пакетиране на макарони, фиде, юфка и др. Пакетиране на захар и сол Пакетиране на ядки Пакетиране на бонбони и бисквити Пакетиране на мюсли, овесени ядки и корнфлейкс Пакетиране на сушени плодове и желирани бонбони Пакетиране на чипс, снакс и крекери Пакетиране на прахообразни продукти Пакетиране на течни и кремообразни продукти Пакетиране на подправки Пакетиране на замразени продукти Пакетиране на вафли, рула, пасти Пакетиране на почвени и торопочвени смеси Пакетиране на пелети Пакетиране на храна за животни Пакетиране на прах за пране
ВРЪЗКА С НАС
Телефони:
Ивайло Косев
+359884522511

Тодор Тодоров
+359887829304

Ел. поща: office@unionkehlibar.com
Абонирайте се за мен в YouTube
© 1995-2019 - Унион Кехлибар ООД
Карта на сайта