Унион Кехлибар ООД - пакетираши машини и опаковъчна техника
КОНТАКТИ
ПОДДРЪЖКА
ЕКСПОРТ
СТАЖОВЕ
КАРИЕРИ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ
НОВИНИ
ИЗЛОЖЕНИЯ
ЗА НАС
Начало Елеватори

Елеваторите са самостоятелни машини, които са важна част от всяка пакетиращата инсталация. Основната им функция е свързана с транспортирането на продукт към бункера на дозатора и поддържането на постоянно продуктово ниво. Синхронизирането на елеватора с останалите машини в пакетиращата инсталация се осъществява посредством датчик/ниворегулатор, който следи нивото в бункера на дозатора и при нужда от продукт, стартира елеватора. В зависимост от типа на продукта и производителността се използват различни видове елеватори.

Подходящи за транспортирането на захар, сол, нишесте, сухо мляко, червен пипер, черен пипер, галета, качамак, смляно кафе, хранителни добавки и други прахообразни продукти.
Подходящи за транспортиране на ядки, боб, леща, ориз, грах, крекери, мюсли, корнфлейкс, царевични пръчкки, попкорн, кафе на зърна, макарони и други зърнени и гранулирани продукти.
Подходящи за транспортиране на чипс, снакс, замразени продукти, сушени плодове, желирани бонбони, шоколадови изделия, бисквити, кроасанчета, вафлички и други лепкави, пържени или крехки продукти.
ТИПОВЕ ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ
Вертикални пакетиращи машини Флоупак пакетиращи машини Термоформовъчни машини Целофаниращи машини
ТИПОВЕ ДОЗАТОРИ Линейни тегловни дозатори Дозатори тип мултиглава Шнекови дозатори Обемни дозатори Дозатори за течности
СПОМАГАТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
Печатащи устройства Металдетектори Контролни везни Ротационни маси
ТИПОВЕ ОПАКОВКИ Опаковка тип възглавница Опаковка тип седящ Опаковка тип бигован Опаковка тип дойпак (doypack) Опаковка тип стик Опаковка тип блистер
ТИПОВЕ ЕЛЕВАТОРИ Елеватори с PVC/PU лента Елеватори с модулна лента Шнекови елеватори
ДРУГО ОБОРУДВАНЕ
Пълначни машини Смесители Овкусителни барабани Сушилни
ТИПОВЕ ПРОДУКТИ Пакетиране на боб, леща, грах, ориз и др. Пакетиране на макарони, фиде, юфка и др. Пакетиране на захар и сол Пакетиране на ядки Пакетиране на бонбони и бисквити Пакетиране на мюсли, овесени ядки и корнфлейкс Пакетиране на сушени плодове и желирани бонбони Пакетиране на чипс, снакс и крекери Пакетиране на прахообразни продукти Пакетиране на течни и кремообразни продукти Пакетиране на подправки Пакетиране на замразени продукти Пакетиране на вафли, рула, пасти Пакетиране на почвени и торопочвени смеси Пакетиране на пелети Пакетиране на храна за животни Пакетиране на прах за пране
ВРЪЗКА С НАС
Телефони:
Ивайло Косев
+359884522511

Тодор Тодоров
+359887829304

Ел. поща: office@unionkehlibar.com
Абонирайте се за мен в YouTube
© 1995-2019 - Унион Кехлибар ООД
Карта на сайта