Унион Кехлибар ООД - пакетираши машини и опаковъчна техника
КОНТАКТИ
ПОДДРЪЖКА
ЕКСПОРТ
СТАЖОВЕ
КАРИЕРИ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ
НОВИНИ
ИЗЛОЖЕНИЯ
ЗА НАС
Начало Вертикални пакетиращи машини Принцип на работа

Принцип на работа на вертикалните пакетиращи машини (VFFS)

Вертикалните пакетиращи машини (VFFS) се използват за формиране, пълнене и запечатване на гъвкави опаковки. Принципът на работа на този тип машини е следния:
1. Машината се зарежда с ролка фолио, от което ще се формира крайният пакет. Най-често използваните материали са термозалепваеми еднослойни или двуслойни фолиа като PP-PP, PP-PE, PA-PE, PE-PET. Дизайнът на желания пакет трябва да бъде предварително изработен и нанесен върху фолиото.
2. Фолиото се сгъва под формата на ръкав посредством пакетообразуващата система или т. нар. тръба-формираща яка (скицата вляво).
3. Машината издърпва образувания ръкав надолу, като едновременно затваря дъното и вертикалния шев на пакета чрез нагрети до определена температура спойващи елементи.
4. Машината започва да пълни с продукт вече запечатания отдолу ръкав през тръба-формиращата яка. Пълненето с продукт обикновено е автоматизирано посредством дозиращо устройство (дозатор). В зависимост от спецификата на продукта, машината се оборудва с различни видове дозатори. Повече информация за този тип устройства можете да намерите тук.
5. След като дозираният продукт е попаднал в запечатания отдолу пакет, спойващите елементи затварят пакета отгоре (едновременно с което затварят дъното на следващия пакет) и отрязват готовата опаковка.

Фирма Унион Кехлибар произвежда широка гама от различни модели вертикални пакетиращи машини. Списък и характеристика на моделите вертикални пакетиращи машини можете да намерите тук.

ТИПОВЕ ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ
Вертикални пакетиращи машини Флоупак пакетиращи машини Термоформовъчни машини Целофаниращи машини
ТИПОВЕ ДОЗАТОРИ Линейни тегловни дозатори Дозатори тип мултиглава Шнекови дозатори Обемни дозатори Дозатори за течности
СПОМАГАТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
Печатащи устройства Металдетектори Контролни везни Ротационни маси
ТИПОВЕ ОПАКОВКИ Опаковка тип възглавница Опаковка тип седящ Опаковка тип бигован Опаковка тип дойпак (doypack) Опаковка тип стик Опаковка тип блистер
ТИПОВЕ ЕЛЕВАТОРИ Елеватори с PVC/PU лента Елеватори с модулна лента Шнекови елеватори
ДРУГО ОБОРУДВАНЕ
Пълначни машини Смесители Овкусителни барабани Сушилни
ТИПОВЕ ПРОДУКТИ Пакетиране на боб, леща, грах, ориз и др. Пакетиране на макарони, фиде, юфка и др. Пакетиране на захар и сол Пакетиране на ядки Пакетиране на бонбони и бисквити Пакетиране на мюсли, овесени ядки и корнфлейкс Пакетиране на сушени плодове и желирани бонбони Пакетиране на чипс, снакс и крекери Пакетиране на прахообразни продукти Пакетиране на течни и кремообразни продукти Пакетиране на подправки Пакетиране на замразени продукти Пакетиране на вафли, рула, пасти Пакетиране на почвени и торопочвени смеси Пакетиране на пелети Пакетиране на храна за животни Пакетиране на прах за пране
ВРЪЗКА С НАС
Телефони:
Ивайло Косев
+359884522511

Тодор Тодоров
+359887829304

Ел. поща: office@unionkehlibar.com
Абонирайте се за мен в YouTube
© 1995-2019 - Унион Кехлибар ООД
Карта на сайта