Унион Кехлибар ООД - пакетираши машини и опаковъчна техника
КОНТАКТИ
ПОДДРЪЖКА
ЕКСПОРТ
СТАЖОВЕ
КАРИЕРИ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ
НОВИНИ
ИЗЛОЖЕНИЯ
ЗА НАС
Начало Флоупак опаковъчни машини Принцип на работа

Принцип на работа на флоупак опаковъчните машини (flowpack)

Флоу пак опаковъчните машини са с непрекъснат цикъл на работа и се използват за пакетиране на единични или групови (в тарелка) изделия с неправилна геометрична форма като вафли, бисквити, меденки, козунаци, закуски, сладкарски изделия, рула, кроасани и др. Принципът на работа на този тип машини за пакетиране е следният:
1. Машината се зарежда с ролка фолио, от което ще се формира самият пакет. Най-често използваните материали са термозалепваеми еднослойни или двуслойни фолиа като PP-PP, PP-PE, PA-PE, PE-PET, BOPP, CPP. Дизайнът на желания пакет трябва да бъде предварително изработен и нанесен върху фолиото.
2. Фолиото се сгъва под формата на ръкав посредством формообразувател. Образуваният ръкав се издърпва посредством ролков механизъм, който едновременно с това залепя и надлъжния шев на ръкава.
3. Продуктът се поставя в специално проектирани гнезда, които го отнасят (бутат) към образувания ръкав.
4. След това, образуваният ръкав се разчленява на отделни опаковки посредством ротационна челюст, която едновременно лепи напречните шевове и отрязва готовата опаковка.

ТИПОВЕ ПАКЕТИРАЩИ МАШИНИ
Вертикални пакетиращи машини Флоупак пакетиращи машини Термоформовъчни машини Целофаниращи машини
ТИПОВЕ ДОЗАТОРИ Линейни тегловни дозатори Дозатори тип мултиглава Шнекови дозатори Обемни дозатори Дозатори за течности
СПОМАГАТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
Печатащи устройства Металдетектори Контролни везни Ротационни маси
ТИПОВЕ ОПАКОВКИ Опаковка тип възглавница Опаковка тип седящ Опаковка тип бигован Опаковка тип дойпак (doypack) Опаковка тип стик Опаковка тип блистер
ТИПОВЕ ЕЛЕВАТОРИ Елеватори с PVC/PU лента Елеватори с модулна лента Шнекови елеватори
ДРУГО ОБОРУДВАНЕ
Пълначни машини Смесители Овкусителни барабани Сушилни
ТИПОВЕ ПРОДУКТИ Пакетиране на боб, леща, грах, ориз и др. Пакетиране на макарони, фиде, юфка и др. Пакетиране на захар и сол Пакетиране на ядки Пакетиране на бонбони и бисквити Пакетиране на мюсли, овесени ядки и корнфлейкс Пакетиране на сушени плодове и желирани бонбони Пакетиране на чипс, снакс и крекери Пакетиране на прахообразни продукти Пакетиране на течни и кремообразни продукти Пакетиране на подправки Пакетиране на замразени продукти Пакетиране на вафли, рула, пасти Пакетиране на почвени и торопочвени смеси Пакетиране на пелети Пакетиране на храна за животни Пакетиране на прах за пране
ВРЪЗКА С НАС
Телефони:
Ивайло Косев
+359884522511

Тодор Тодоров
+359887829304

Ел. поща: office@unionkehlibar.com
Абонирайте се за мен в YouTube
© 1995-2019 - Унион Кехлибар ООД
Карта на сайта